Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.06.2017 09:35 - склад за фитнес уреди
Автор: spaidarmen75 Категория: Спорт   
Прочетен: 241 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 20.06.2017 09:35


 склад за фитнес уреди
”Фаворит Спорт БГ” ЕООД се занимава с внос и производство на хранителни добавки и фитнес уреди. Предлагаме своята марка хранителни добавки Bodyfan Nutrition, която се произвежда с модерни технологии, от качествени суровини и е съвършеният баланс между цена и качество на българския пазар. Гамата от различни хранителни добавки на Bodyfan Nutrition е създадена с оглед пълното обезпечаване на нуждите на спортуващия за постигане на оптимални резултати във всички сфери на спорта, включително изграждането на атлетична и мускулеста фигура.

Освен собственият бранд за хранителни добавки, фирмата е оторизиран представител за България на едни от водещите по качество световни марки суплементи: MEGABOL, XCORE Nutrition, BODYRAISE Nutrition, WIN Nutrition, ULTRA-TEC, NUTRITECH, MAXIMUM NUTRITION, BULL ATTACK и EURO-PHARMA. Нашата фирма е известна в спортните среди като разпространител на качествени продукти на достъпни за всеки цени. Опитваме се да оборим клишето „скъпото е качествено”, наложено от недобросъвестни търговци, които се опитват чрез него да оправдаят високите надценки на продаваните от тях суплементи. Ако желаете хранителни добавки с качество на реална цена, а не на изкуствено завишена, горещо ви препоръчваме да огледате нашия спектър от продукти. Освен това ние изготвяме подходящ прием на суплементите, хранителни режими и тренировъчните сплитове, за достигане на мечтаните от Вас цели.

Ние не само ще ви осигурим хранителни добавки за вашите спортни нужди, но и ще ви дадем възможността да избирате от широка гама фитнес уреди, предназначени за фитнес зала или за вашия дом. При нас ще откриете както професионални и полупрофесионални уреди, така и домашни, рехабилитационни и кардио уреди. Изборът от дъмбели, лостове, скрепци, аксесоари, комлекти, екипировка и други специални продукти е неизчерпаем, а качеството е гарантирано от името, което сме изградили през годините. Освен собствената марка фитнес уреди Bodyfan, утвърдена на българския пазар, се предлагат и други реномирани на световния пазар брандове.

Нашата фирма се занимава с пълното оборудване и проектиране на спортни зали, така че ако търсите коректен изпълнител на своите планове, можете да се обърнете към нашият висококвалифициран екип, който да ви отведе към успеха.



”Фаворит Спорт БГ” ЕООД е собственик на сайтовете:

- http://proteini-bg.com – клонът за хранителни добавки

- http://fitnesuredi-bg.com – клонът за фитнес уреди

- http://bodyfan-bg.com – официална страница на магазин Bodyfan



В посочените сайтове, по-специално ситуираните в тях блогове и форуми, можете да откриете много полезна информация, изцяло безплатна, свързана с хранителните добавки, фитнес уредите, хранителните режими, тренировъчните сплитове, тайните за мускулен растеж и др. Ние разполагаме с продуктите, услугите и знанията, които ще сбъднат неминуемо поставените от вас цели.

Няма значение дали сте професионален атлет или любител, няма значение дали искате оборудване на фитнес зала или уред за дома, няма значение дали искате понижаване на процента подкожни мазнини или увеличаване на мускулната маса, няма значение дали искате един или друг резултат. Има значение нашата лоялност към клиентите и професионализма, с който работим.

Нашето мото е „Когато Вие сте доволни, и ние сме доволни!” Това е пътят, по който се гради взаимно доверие и нашите сертификати и редовни клиенти са барометър за предлаганите от нас продукти и услуги. Откъде да си закупя хранителни добавки с качество на достъпна цена? Правилният отговор е само един – в сайтовете на ”Фаворит Спорт БГ” ЕООД и магазин Body fan или в дистрибуторската мрежа из страната!
http://fitnesuredi-bg.com/image



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: spaidarmen75
Категория: Спорт
Прочетен: 27658
Постинги: 20
Коментари: 0
Гласове: 2
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930